Wij zijn Ron & Coen van den Burg. Wij zij 2 broers die vanaf 1999 in het vak zitten en al meer dan 15 jaar ervaring hebben op elk gebied van stucadoren. Wij hebben in 2005 ons stukadoorsbedrijf opgericht en zijn sinds die tijd actief in de regio Asten, Deurne, Someren maar ook ver daarbuiten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zijn altijd in voor een uitdaging op stukadoorsgebied. Wij zijn sinds 2007 ook een (door savantis & NOA) erkent leerbedrijf en hebben sinds die tijd diverse mensen opgeleid.

Gespecialiseerd in modern en traditioneel stucwerk

Omdat wij wel van een uitdaging houden hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van de nieuwe kalk en cement pleisters (denk daarbij aan Beton cire, betonlook frescolori of marmer pleister). Om deze producten tot een goed eindresultaat te krijgen is vakkennis en ervaring nodig, zodat het goed op wordt gebouwd. Deze vakkannis en ervaring hebben wij in huis.

Verder hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanbrengen en maken van gipsen sierlijsten en ornamenten. Wij hebben in verschillende monumentale  panden het oude lijstwerk in zijn oude glorie hersteld! (o.a. het oude politie bureau in Someren en een monumentaal pand aan de Markt in Valkenswaard.) Wij hebben daar oude en nieuwe technieken toegepast en zo deze plafonds in ere hersteld.

Heeft u een vraag? Bel gerust:
06 549 92 585

Of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact
  1. (*)
    Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. Versturen

De stukadoor uit de omgeving Deurne, Asten en Someren

Wij zijn, als een van de weinige stukadoorsbedrijven gespecialiseerd in het maken van uw nieuwe badkamer. Wij kunnen als geen ander uw wanden en/of vloer voorzien van Beton cire, betonlook, frescolori of marmer pleister. Natuurlijk is Beton cire, betonlook, frescolori of marmer pleister ook geschikt voor andere ruimtes. Denk daarbij aan een schouw of uw wanden boven de keuken.

Lees meer

Reeds opgeleverde projecten

Bekijk hier een greep uit de door ons opgeleverde projecten.